Elfogták a miskolci országzászló megrongálóját. Az egyik Sopronban időző cirkusz személyzetében egy detektív felismerte Katona Gyula cipészsegédet, aki pár hónappal ezelőtt Miskolcon az országzászlót letépte és rongyokra szaggatta.

 

Halálosvégű robbanás. A Teve utca 57-59 számú házban levő kaptafaüzemben csütörtökön este az üzem, tulajdonosa, Balassa Károly, egy kazánban kaptafaanyagot puhított magas feszültségű gőzben. Munka közben a kazán váratlanul felrobbant

 

- ja és kedves ecsém csinálja a dizájnt. riszpekt :) -

Szerző: mangorlo  2009.06.11. 23:54 3 komment

Címkék: miskolc teve utca 1937 pesti hírlap országzászló

A bejegyzés trackback címe:

https://regiujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr51180096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StopSzmog 2009.06.12. 00:05:04

A Teve utca 57-59 majdnem a Rákos pataknál van Angyalföldön. A Rókus lett volna a legközelebbi kórház? Már persze ha ez a Blahánál lévő ispotály, gondolom az.
Vagy osztályos szempontok szerint osztották a betegeket? Szerződésük volt a szállítóknak? A biztosító döntött? Jaj, de nem tudok erről semmit :)

Mondjuk arra sem gondoltam soha,hogy a kaptafát is 'gyártja' valaki.

StopSzmog 2009.06.12. 00:05:38

Na de miért tépte szét? Nem olvasnál előrébb egy kicsit? :)

mangorlo 2009.06.12. 00:45:51

szerintem komcsi volt. viszont kemény estéje lehetett csokanak...

veszont telleg irok volt egyetemi tanaramnak h mondja meg h mi mi. oszt josag lesz a blog igazi szorakoztatva tanit. kozbe reszegen pankulok is h fiatalok is el legyenek erve. faszom olyan jo zsetont lehetne ebbol blogbol gyartani, de leszarom bazmeg. igy vagyok en friii
süti beállítások módosítása