Megint elúsztam, amúgy valóban sokat úszom. Nade igyekszem lépést tartani a múlttal. A június 4. az fontos dátum, e napon volt ugye a trianoni tragédia. Aztán évekkel később 1987-ben Felkínálom klub nyílt Tatabányán. Erre ha emlékeztek ez egy tv műsor volt: "Felkínálom népgazdasági hasznosításra" találmányomat, egyszóval kitalálom és az állam csinál belőle pénzt. Ügyes.

A cikk pedig a Pesti Hírlap vezércikke: (a második sajna ilyen kicsibe fért be. valahogy olvassátok el. ha akarjátok persze.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: mangorlo  2009.06.05. 13:22 Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: trianon 1937 pesti hirlap felkinalom

A bejegyzés trackback címe:

https://regiujsag.blog.hu/api/trackback/id/tr121165419

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.06.05. 15:55:46

Versailles, Nagy-Trianon palota, 1920. június 4.Ha a Habsburg Monarchia nem szenved háborús vereséget, s nem omlik össze az ország, akkor nincs Trianon. De az országot a történelmi határai között valószínűleg akkor sem lehetett volna fenntartani, a korább…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása